Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I och med all min utbildning i musik är numera mitt liv uppbyggt på musikmetaforer.


Konsten att spela vackert på ett trasigt piano

När du gråter.
Gråter med någon annan.
Tillsammans.

Och när du skrattar.
Ensam.

När jag ler.
Nära dig.

Eller när vi diskuterar.
I svart och vitt.
Utan nyanser.

Och hur du struntar i grammatiken och pratar klokare än någon annan.

Hur du lär mig.
Att se ljus i den längsta tunneln.

Så spelar vi tillsammans.
På ett sprucket piano.




Fri vers av Hulehulehå
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hulehulehå