Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag hoppas att din åsikt inte räknas

Du behöver inte mig
Du kan andas ändå
Jag är inte din
Friska fläkt i livet
Inte din virvelvind
Som rör om i din gryta
Ditt liv är fullständigt
Utan mig

Jag behöver dig
Det är lättare att andas då
Du är min
Friska fläkt i livet
Min virvelvind
Som rör om i min gryta
Mitt liv är fullständigt
Med dig

Jag är bara
Någon som finns där
Någon som du varken väljer
Eller väljer bort
Jag är hon utan krav
Men som behöver din tröst ibland
Och du tröstar mig
Gör mig lite gladare

Du är mitt knark
Som jag inte kan vara utan
Och jag väljer att blunda
för det faktum
att din åsikt betyder allt;

Men du behöver inte mig
Du kan andas ändå




Fri vers av Pallabra
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 14:41



Bookmark and Share


  Nayienna
Jag har verkligen upplevt precis den här känslan så otroligt starkt för några år sedan.
Jag hatar den, och numer tycker jag verkligen inte om människan som fick mig att känna såhär. Hon har verkligen runnit iväg någonstans och jag saknar inte henne för en sekund.

Men, äh, vad jag mumlar.
Hursomhelst var det här bra skrivit. Jag vill ha kvar det. Det är bra med poesi som får en att gå tillbaka i sig själv och minnas hur saker och ting brukade vara.

Tack för den här fantastiska texten.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra