Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädla minnen

Rusa spring, jag vet inte vad

   bara en berättelse som åskan i fjärran

sadla hästarna, just nu och bara nu

   det har glömts bort och jag vet inte vad

 

Framför mig en fot, den är tung som bly

och bakom mig sanden som rinner

 

Hon älskade och fick syn på mig

kärlek av...trådar...jag vet inte vad

ovetandet spränger mig i tusen bitar

och i varje skärva, som om nyfunnen

 

 




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-23 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP