Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär

Glömde smärta bakom lyckans kropp
hitta min riktiga sol bakom all moln
jag är kär
så kär i henne som är mer än bara mitt liv




Fri vers av Endless Love MS
Läst 303 gånger
Publicerad 2008-11-23 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS