Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste våga

Du måste våga tro på dig själv, du vet ju att du kan!

Du måste våga öppna upp ögonen
och se hur underbar du är.
För om du själv inte ser det
så ser ingen annan det heller.

Du måste våga lita på din magkänsla.
Det är den som säger sanningen,
och det finns det ingen annan som gör åt dig.

Du måste våga känna glädje över det du har,
inte sorg över det du har förlorat.
Älta inte det som hände igår,
utan se vad du kan göra av dagen.

Du måste våga lita till ditt omdöme
och göra de val som känns rätt för just dig.

Du måste inse att du är värd den plats
du har fått här på jorden,
och du måste lära dig att ta den plats du förtjänar att ta.




Fri vers av lakrisfantomen
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-24 17:44



Bookmark and Share


  Linkem
det var precis det jag behövde höra nu! tack! <3
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lakrisfantomen