Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


allt som har en börja

har ett slut med

men våran kärlek
kommer bevisa något annat
att det finns alltid undantag.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-11-24 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS