Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dina ögon ler

när dina händer rör
när dina tårar ler
när din saknad kramar mig
när hela min värld innebär bara dig
när du är det enda jag ser
när du får mig må så bra

Hur dum kan jag vara att låta bli och inte vara din?




Fri vers av Endless Love MS
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 21:54



Bookmark and Share


  friheten
Så vacekr
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS