Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du sjöng Lisa Ekdahl i badkaret....

jag tyckte inte om dig
din respektlösa kostym
med en fläckad slips.....
.....skvättad av omogenhet

u said -i'm gonna piss on u...
jag kunde knäckt din nacke...
om du vågat möta min blick....

Frank tog oss dit...
där vi köpte "blomtjack" som du trodde var tvättmedel...

vi släppte Nemo lös på åkrarna med rävar
där något slog mig på knät

where the wild roses grow....
do u remember?
när vi föll för varann......

och du sjöng Lisa Ekdahl i badkaret.....




Fri vers av kaffesump
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-25 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump