Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Not guilty

Har du
tagit sänkan
eller flyter
du

lätta moln

Dina fötter
verkar ta helt
andra
steg
än vad överkroppen
mäktar med
och din egensinniga dans
fascinerar
och förbryllar
mig

Men jag ser inte
snett
på dig
vem kan döma
en oskyldig ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan