Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då pallar man

Jag ser på
dina bröst
och längtar
tills barnen har gått
och lagt sig

Vi älskar
och knullar
i takt
med
tiden

Åhhh
nu
pallar
man
livet igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-08-14 19:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så naket och levande - kärlekens språk
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan