Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland full

Jag kommer ihåg den starka känslan
jag var 15 år
snabb i benen, full och odödlig

Nu är jag
31 år
med fötter på jorden,
ibland full
och tror på
reinkarnation




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-08-14 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan