Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner

Det bor en mördare i mitt hus.
Hon stack ihjäl sin man med en kökskniv
en regnruskig höstdag.

Jag tänkte att kanske slog han henne gul & blå
varje söndag då spriten tagit ut sin rätt.

Då slog hon ihjäl sin bästa väninna.

Jag såg henne häromdagen med en soppåse
men allt jag kunde tänka på var hennes rosa byxor.




Fri vers av Zara Andersson
Läst 532 gånger
Publicerad 2004-05-24 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zara Andersson