Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns stora svek och det finns små. Ibland kanske det bara är en känsla av att ha blivit sviken? Hursomhelst lämnar det alltid spår, och för varje gång är det svårare att komma tillbaka..


Förlorad

jag har tappat en del av mig själv
det är så svårt att se

att världen därute är vacker
för mitt hjärta har slutat le

jag har förlorat tron på lyckan
det är så svårt att tro

att någonstans finns hoppet
som skänker själen ro.

jag har tappat mina drömmar
har så svårt att hitta hem

till platsen där jag hör hemma
där jag kan åter finna dem.




Fri vers av Zara Andersson
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-03-23 11:14



Bookmark and Share


    Vilja
den här dikten känns som en låttext. bra flyt!
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Zara Andersson