Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets prövning

Jag började skriva
långsamt
så att bokstäverna skulle bli
runda och vackra

Pennan dansade fram
på det vita arket
men bläcket tog slut

och innan jag fick nytt
hade jag tappat alla orden




Fri vers av Zara Andersson
Läst 494 gånger
Publicerad 2004-05-24 15:46



Bookmark and Share


  A-M
Tja, om det bara gick att köpa en billast med bläck och kura ihop sig framför skrivbordet med bläckpennan i högsta hugg skulle livet leka för lätt, antar jag.

Sant, så sant. Skrämmande sant.
2004-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Zara Andersson