Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet stänk av glädje

Ett litet stänk av glädje
så försiktigt att vi inte vet om den ska stanna
eller dra sig tillbaka ännu en stund

som vårens första strålar
efter en lång vinter

som den smala guldlänken
runt min hals

knappt märkbar
men ständigt närvarande
och vacker då den stilla visar sig

Ett litet stänk av glädje...




Fri vers av Tina-sol
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-27 18:53



Bookmark and Share


    Stella Stol
stillsam vacker dikt
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol