Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beware of the wolf

Ett lagt kort ligger
någon
har
blod på sina händer

Fukten från verkligheten
bildar kondens

Ondskan
är människans
varggrin




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-27 19:04



Bookmark and Share


  Svartsilver
Ja snyggt!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan