Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPROR ( äntligen )




äntligen gjorde hon uppror

äntligen erkände hon sina dimensioner

äntligen började hon andas

äntligen slutade hon låta sej förnedras

äntligen började hon älska sej själv & andra

äntligen lät hon sej älskas

äntligen slog hon upp sitt hjärtas Öga


Gud & människorna log... & såg att det var Gott!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-27 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP