Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om bara




om jag bara fick hålla dig i mina armar

om bara dina ögon fick se rakt in i mig


stenar skulle bli till sand

och helande känslor skulle färga alla himmlar röda




Fri vers av Aquarius
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-27 23:44



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Här går kärleken fram genom raderna..oantastlig..okuvlig - vackraste vemodsrader!!applåder!!
2008-11-29

  Aisha VIP
...så väldigt vackert...
stenar blir sand och himlen färgas röd....
tycker om!
kram!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius