Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grymt fint

Vid stod och hångla med varann
och det var grymt fint
tyckte du men jag var mest full.

Vi stod och hångla med varann
och det var grymt fint
tyckte jag men du var mest full.




Fri vers av entillsomdu
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-08-15 01:27



Bookmark and Share


  dofta
finfint anna! :)
2006-09-10

  dofta
jätte bra!!
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

entillsomdu