Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst

Tog en klunk av dagen
blev törstig igen på kvällen,
sov sen
hela natten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-08-15 06:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra! Livsglädje.. mmmm.... Fint skrivet och att det är otroligt att man kan somna törstig... För att få sig en klunk av livet nästa dag..
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan