Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördjupningen

Din kuddes fördjupning
rymmer fägnads salar-
där du och jag vilar
i tidsrymdens vävnad.

Stjärnornas dödskamp
passerar omärklig
morgonljusets tröskel-
ljudlös som en tanke...

Jag viker ihop nattens gåva,
slår in din första blick
i sidenpapper och
knyter osynliga snören...




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss