Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanns det en tid?


Fanns det
en tid
för länge
sedan
långt före
oss

när man
levde här
på annat
sätt

levde nära
träden och
stenarna

när man
ännu lyssnade
till Solens
och Månens
gång?




Fri vers av Masse
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-15 11:23



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-05

  johii
ohhhhhhh
fruktansvärt bra!
jag gillar de naturnära bilderna och tankarna om hur man kanske borde leva.
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse