Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sjuk dikt som kom till mig likt en ängels uppenbaralse. Det är något andligt över den, eller?


500 000 kr på ett andlig konto

och ulf ekman bara står vid din dörr en solig afton i april
du bara svamlar fram ordet jesus i en hänryckning
kristet och skuret
vänd dig till uffe han fixar biffen
bara du sätter in 500 000 kr på ett andlig konto
det finns bara lycka enligt ekman
och runar bara hoppar fram i köttdisken på ica en regnig dag i september
carola och hennes jävla farsa står och säljer frysta pizzor föreställande kors
det är bara arne imsen som håller låda




Fri vers av Nikanor
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-08-15 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor