Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det slut.. Älskling, du kommer alltid att vara mitt bästa minnen..


När en bli två



När en bli två
när det gick lite snett ändå.
När löften inte gick att hålla
och kompromisser inte gick att bolla.
När idéer tog slut
och ingen annan väg fanns ut.
Tårar som faller tyst
när kärleken tappat all sin lyst.
När vänner gör allt de kan,
men den där känslan, den bara försvann.
När gamla rosor vissnar, en efter en
när det inte går att hitta tillbaka igen.

När en blir två,
och det gick lite snett ändå!




Fri vers av dofta
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-08-15 13:51



Bookmark and Share


    livräddaren
denna blir bara bättre ju mer man läser den!jag försåt inte hur du kan rimma sådär,jag är sämst på att rimma.dikten bara flyter på så fint,inga nödrim!du är grym!
2005-08-19

    vilsen
du äger !!!! skitbra tjeöööön !
2005-08-16

    entillsomdu
du skriver riktigt bra tjejen! jag försöker ta efter dej!
2005-08-15

    livräddaren
himla fin!men är det slut mellan dig o simon?det är det väl inte?
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta