Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla pappor





\"Alla pappor gör såhär med sina döttrar,
men det är inget man pratar om med andra,
förstår du?\"




























\"Ja, pappa...\"




Fri vers av dofta
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-08-15 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starkt! och obehagligt... mycket bra och berörande!
2006-01-22

    livräddaren
otroligt stark!
2005-08-15

  Markattan
Så få ord och så mycket äckel, avsky och tragik mellan raderna. Vågar knappt tänka på alla som fått höra dessa ord... Stark och bra skrivelse!
2005-08-15

    ej medlem längre
En text man läser in mycket mellan raderna i.... :(
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta