Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viktor, du är äntligen hemma!


Kommer du minnas mig ?



Kommer du minnas mig
när vi blivit gamla och grå?
Kommer du minnas alla skratt vi
delade som små?

Kommer du minnas
oss som de obrostade solskeken vi var?
Hur många minnen från din barndom
kommer du ha kvar?

Vill du fortsätta minnas
att det inte fanns något annat i dess like
Kommer du minnas
hur vi regerade över vårt eget kungarike?

Kommer du ihåg
hur jag var blyg och du var stark?
Hur du lärde mig att klättra upp
för trädens knottriga bark?

Kommer du minnas
hur vi hade det för länge sen?
Du vi planerade stora slott
och innomhuspool till oss två i framtiden!

Kommer du minnas
att det bara fanns vi, dag som natt?
Du vet att du var min värdefullaste skatt!?

Kommer du minnas
alla dagar vi delade på
Vill du fortsätta minnas
hur vi gungade så högt att vi stjärnorna kunde nå?

Kommer du minnas mig
när du blivit gamal och grå?
Kommer du minnas
att vi delade på livet då?




Fri vers av dofta
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-08-15 14:19



Bookmark and Share


    vilsen
helt övetygad att han inte kommer glömma dig ! denna var helt sjukt bra !
2005-08-16

    entillsomdu
å vad fin. så känner man.
2005-08-15

    livräddaren
klart han kommer :)
2005-08-15

  Markattan
Väldigt bra skrivet med härligt flyt!
2005-08-15

    Zara Andersson
Det här var jättebra tycker jag! :)
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta