Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte så ensam





Du är aldrig så ensam som du tror & som det känns.

Änglar & andar omsusar dej fastän smärtan bränns.


Kärleken omsluter dej troget & ömt.

Letar efter din Själ som du glömt...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP