Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Jag trivs på mitt jobb, men tvekar över min lön.

Jag tycker om mat, men tvekar när jag ser mig i spegeln.

Jag trivs att umgås med andra, men tvivlar på mig själv.

Jag tycker kärleken är otrolig vacker, men jag lyckas alltid göra den ful.

Jag trivs inte med mitt liv, ändå kan jag ha det bra.




Fri vers av horsepower
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower