Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden

Ljuset mellan himmeln och helvetet

någonstans där i mellan

vandrar jag

I en värld där färgerna

snabbt kan ändra nyans

från det vackraste

till grå

Som en frilansande kameleont

     greppar jag tiden med smyganden sinnen

Det räcker med så lite ljus

för att det skall skina upp

ifrån det grå

Ett trasigt pussel

Med en fin kartong

där bitarna aldrig lagts tillrätta

eller sitter på fel plats

En dag kommer en vind från väst

sveper iväg mig

till ett ställe

förhoppningsvis långt ifrån

grå




Fri vers av horsepower
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-27 18:06



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Känner igen känslan, spännande skrivet, en härlig kraft framåt, bra
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower