Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effektiv sex

Oj vad kul
att rulla runt i lust,
i doft och svett glider man lätt

Vi har en magnet som
drar åt
samma håll
och en
respekt
för orgasm

Andetagen blir tyngre
medans våra kroppar
blir lättare

Vi rökar inte efteråt,
vi tar vad som finns i skafferiet
för man blir hungrig
av effektiv sex




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 549 gånger
Publicerad 2005-08-15 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan