Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulera

Så stod vi
där och
slet i varandra,
tills vi förstod
att
det är
mycket skönare
att kapitulera
i kärlekskramar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-08-15 18:59



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
klockren, skön dikt denna
\"kapitulera
i kärlekskramar\" vacker formulering
2007-02-04

  Nic
Nu blev jag varm inombords, kärlekskramar *L* härlig kapitulation
2005-08-15

  Smultris
Så fint skrivet..*L*
2005-08-15

    ej medlem längre
Mycket fint och kort!
2005-08-15

    ej medlem längre
Mycket fint och kort!
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan