Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

matematiksex


hud knull förspel

vidrig vidrörd vuxen

det är 3000 ord
och en akt

vulgär sexig underbar

det är ord och handlingar

ord och handlingar
antecknade under

matematiklektion med Eva
orden fick
dålig
klang

i mina öron

hörs matematiksex

det är lutning i en punkt
matematiksex

skitiga tankar






Fri vers av bortanu
Läst 762 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-02 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu