Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa taget

Det var dig jag hade i mitt nyste
du betyder inte mer

Du är alltid i mitt hjärta
men inte i min själ

Jag släppte speciella platsen
utan att vilja bli ersatt

Jag får ingenting nu, vill ha någonting
har dock det jag vill ha

Att vara din livs kärlek försvann
jag är rädd utan ångest

Du var min vän, vet det ingen vet
en dag kan du bli min vän igen

Nej, du har inte speciella platsen
med oss är det allt eller inget

Vill inte allt, egentligen, det vet jag
jag vill ju mitt eget bästa




Fri vers av Jonyc
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 18:17



Bookmark and Share


    marie tries
huvudet på spiken!
Den var ändå uppmuntrande på nåt sätt
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonyc