Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten är stor

Betongväggen har dragits undan
som en ridå
och verkligheten är stor

cement löses upp i vatten
och tårar lurar det tunga på flykt

kom fjärilar och landa
kom färger
kom nektar

verkligheten är stor




Fri vers av Tina-sol
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 11:12



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Du gillar verkligen den klassiska formen. So be it. Det är en känsla jag känner igen. Den så tunga betongen som trycker ner, men när den väl viker, det nästan droglika att ta in ett djupt andetag av den hårda verkligheten.
2008-12-03

    Stella Stol
Underbar text!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol