Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med livet

Sluta att leka med
döden,
lek med livet istället

Släng rakbladen
spegla er
i
skratt

Finn
1 positiv sak
med dagen
skriv ner
i dagbok eller
dikt

Andas in det positiva
spotta ut det negativa

Rädda livet
på dig själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-08-16 06:18



Bookmark and Share


  Nic
Jaaa, så helt riktigt, bra råd det där att finna något positivt varje dag och hänge sig åt det istf det negativa
2005-08-17

  S.C.
Väldigt rakt på. Den är eftertänksam men lämnar inte mycket till fantasin fast varför ska det behövas?
2005-08-16

  Rachel Roth
...älskar särskilt inledningsraderna!!
2005-08-16

    Helena Holmström
Den här dikten tycker jag om! Så livsbejakande!
Vi behöver mycket mer av det - vi människor som lever nu.
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan