Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen dit

Att söka är att finna

Men är det äpplet som är det viktiga eller är det längtan

Är det New York eller vägen dit som är det roliga

Vad är det betydande...

är det du söker vad du vill finna?




Fri vers av Exanimodictum
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 21:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tycker mycket om "är det du söker vad du vill finna" fint skrivet.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Exanimodictum
Exanimodictum