Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybris

Människan
ett primitivt djur
som lider av hybris

Hybris

tror att hon är bättre
ser ned på andra

tror att hon vet allt
föraktar andra

upphöjer sig sjäkv till höga höjder

Jag kan bara hoppas att hon en dag kommer att trilla ned!




Fri vers av Exanimodictum
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-21 19:46



Bookmark and Share


  Nagini
Bra skrivet och ett segrande slut ;)
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Exanimodictum
Exanimodictum