Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord är bara ord
ord sårar
ord glädjer

men ord är ingen sanning
sanningen är en känsla




Fri vers av Exanimodictum
Läst 513 gånger
Publicerad 2008-12-21 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exanimodictum
Exanimodictum