Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Acceptans Konsekvens

smärtan är konsekvensen
förlåtandet är accepterandet

men varför?
varför göra så?
varför inte se med egna ögon?
varför inte känna med sin egen smärta?

ett öga för ett öga
en tand för en tand
ett liv för ett liv
ett hjärta för ett hjärta
smärta för smärta?

Varför? Är svaret smärta?

gengäld
revanch
att ge igen.

mår mitt öga bättre av att ditt är också är blint?
mår min tand bättre för att din tand är utslagen?
mår min död bättre av din död?

smärta vållar smärta
liv vållar liv
kärlek vållar kärlek
och död vållar död




Fri vers av Exanimodictum
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exanimodictum
Exanimodictum