Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten kom ikapp

då var du allt

nu vet jag att det var
endast en önskan

en blind längtan efter någon
som kunde vara en evighet

ett desperat greppande
efter något verkligt
som kunde skaka om min värld

min värld i nyanser av grått

och fylla den med mening


men verkligheten kom ikapp




Fri vers av Septemberflickan
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-04 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Septemberflickan
Septemberflickan