Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min oförmåga

har länge nu
försökt vränga mig
så att insidan
blir synlig

men ingen verkar
ta sig tid att
möta mig halvvägs


och att jag har
strumpor med rosa hjärtan på
hjälper inte ens




Fri vers av Septemberflickan
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-23 14:01



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Wow, tjejen..vad duktig du är på att skriva..
Väldigt bra detta. Bokmärker!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Septemberflickan
Septemberflickan