Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän är tillbaka

Min vän är tillbaka
Han har varit på resa i sitt eget huvud
Sett sitt liv genom andras ögon
Lärt sig av andras synsätt
Men nu är han tillbaka

På sin färd har han hjälpt sig själv och andra
Förstått att han betyder mycket för oss andra
Nu ska du inte längre på din sida vandra
Du har lärt dig att ta vara på ordet varandra
Jag kommer dig ej längre klandra och
Jag frågar dig om du vill på min sida vandra

Du svarar ja förstås, å återgår till din gamla byggkloss
Nu ska du och jag börja bygga och försvinna från det där skygga
Bygga upp våran gamla brygga som en gång fanns men
Som försvann bort in i ingenstans

Nu är du TILLBAKA på ALLA SÄTT och VIS

...Förhoppningsvis




Fri vers av fillijox
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 12:56



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ja, helt underbart, helt solklart.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

fillijox