Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från -05


Som en ros

När kärleken kommer förbi
känns det som om man öppnas,
som en nyslagen ros.
Allt sväller ut samtidigt.
Känslorna, de blir större,
mäktigare.
Därför blir rosen så stor,
så den kan rymma all lycka.

Någon gång,
kommer åskan och regnet
fram.
Rosen blir svagare, mindre.
Jorden dränker ner den,
och alla känslor följer med.
De bara försvinner, blåser bort.
Samtidigt som rosen,
kärleken.




Fri vers av rosdoft
Läst 622 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-06 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosdoft
rosdoft