Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet med dig

Livet med dig
var lätt.

Vackert, lyckligt
mysigt.

Bara vi två
mot världen.


Men saker förändras.
Stort.

Mitt liv är en
katastrof.

Nu är det jag
mot världen.

Själv.
Ensam.
Övergiven.

Och du lever
ditt liv
med en annan.

Det är hon och du
mot världen.
Mot mig.

Livet utmanar mig.
Tror att jag är stark.

Men sanningen är
att jag bara är
stark

med dig.




Fri vers av rosdoft
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-08 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosdoft
rosdoft