Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta vid himlens grind.



I din famn
Vill jag vila
Dina läppar
Tätt intill mina.
Din hand,
Som jag greppar.
Så ska det vara,
Jag önskar du kunde svara.

År efter år
Tiden den går
Men jag har kvar mina sår
Inget förändras när vinter blir vår
Du finns ej kvar
Du andas icke mer
Allt jag en gång i tiden var
Finns ej kvar när jag faller ner.

Min fasta punkt
Du var luften i mina lungor
Mitt hjärtas slag
Numera andas jag alltför tungt
Minns du, dansen med våra tungor,
Hur vi levde lyckliga, natt som dag?

Dina andetag
I nattens tystnad
Minnen, det är det jag har
Något annat finns ej kvar.


Vila i frid, du prins i mina drömmar
Mitt hjärta, det ömmar
Måste stå ut
Måste hitta ut
Jag borde stanna
Men ändå gå.
Utan dej'
Finns inget jag

Må du vänta, vid himlens grind?
Så kommer jag som en vind.




Fri vers av IdiotBarn
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 15:22



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Min ögon tåras över denna gripande vackra dikt...
Såå berörande, så vacker i sin vemod, men ändå med det vackra minnet/B
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

IdiotBarn
IdiotBarn