Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompani nostalgi

Någon kastar häftmassa

gamla
planscher
från
80 talet

Nostalgin
spelar upp
konstiga scener
och samatha fox bröstvårtor
är plötsligt
blåa

Mopederna
var
en fara för
eventuella
nattlöpare
i lerbergsskogen

Cigaretterna
glödde
spriten
var stulen
snusen under läppen
lögnerna
omringade
oss

Det kändes
bra
och
dagen efter
takhoppningen

personbilen
ändå
bra
fast
kass

Tjejerna
var imponerade
till
en
viss
bristningsgräns

Vi var
fulla
av
liv





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-06 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan