Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även denna baserad på en riktig händelse ( tyvärr )


Kvinnans skägg chockade min dag

Jag trodde inte
att kvinnor
kunde
ha så mycket skägg
( min sexlust dog
i minst en vecka )

Hon hade kanske
ett gott hjärta
( men jag såg bara skägget )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-08-16 20:32



Bookmark and Share


  Janjohan
Women with beard are strong! Skönt!
2005-08-18

  Jessi
*asg* "Hon hade kanske ett gott hjärta"... Ja, man vill ju inte vara elak :)
2005-08-16

  Daniel_78 VIP
hårligt värre,
skägg, måste klia när man pussas,
jodå =)
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan