Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Dröm En Önskan En Längtan

Längtan efter det du aldrig kan få
Längtan om det du älskar
Längtan efter det du vill ha
men som du alldrig kommer att få

Då önskar jag och slutar aldrig att önska
Då viskar jag små löften ut i luften
Löften som du inte hör
Löften som du inte vet om att jag ger dig

Jag drömmer då om dig
jag ser dina ögon ser på mig
jag känner hur du rör vid mig
jag vet hur mycket du älskar mig

Men det är bara en dröm
Men det är bara en önskan
Men det är bara en längtan




Fri vers av Exanimodictum
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exanimodictum
Exanimodictum