Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga

Även om man har brutna vingar

Så försvinner inte lusten
att flyga ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-25 14:48



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så väldigt sannt!
2004-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan