Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamad.

Mitt hjärta är förgiftat,
det dör lite för varje dag.

Känslan av maktlöshet,
tränger sig sakta på.

Mina tårar faller sakta,
för sakta för att synas.

Mitt hjärta är förlamat,
Få mig att känna om du kan.




Fri vers av Whytina
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 18:13



Bookmark and Share


    Skrivarn
En människa tål inte hur mycket svek som helst... det är nästan omöjligt att känna något när hjärtat förstörts med gift....
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina